Bulvár, celeb

2008.06.11. 15:12

A sztárok melltartó nélkül indítják a strandszezont

<p>Ismét beköszöntött a nyár, előkerülnek a fürdőruhák - Egyes sztár hölgyek azonban csak a bikini alsó felét halásszák elő, úgy tűnik ugyanis, a felsőre nincs szükségük. <dia width="900" height="700" alt="A sztárok melltartó nélkül indítják a strandszezont 2008.06.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_szt_rok_melltart__n_lk_l_ind_tj_k_a_stran/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A sztárok melltartó nélkül indítják a strandszezont 2008.06.11." /></a></dia></p>

A sztárok többsége imád vízparton lazítani - Nincs is jobb a tenger illatánál és egy kis lubickolásnál, ha relaxálásra vágyik az ember.

A híres hölgyek ilyenkor elfeledkezve magukról igyekeznek mindenhol szép, egyenletes barnára sülni - persze, ez csak melltartó nélkül lehetséges. De sebaj, ebből sem csinálnak gondot.

Ideális esetben nem rejtőzik a közelben egy kíváncsi paparazzo sem, néha azonban pechjük van!

Néhány merész strandfotóba belepirulna egy-két hölgyemény - de az is lehet, hogy bizonyítandó, tud ő jobban is kinézni félmeztelenül, még egy vadító topless fotósorozatot is bevállal a közeljövőben.

Mert bizony ilyenkor kiderül az igazság arról is, a természetnek avagy egy kis push-up-nak köszönheti a híresség szemrevaló idomait.

Forrás: Ma.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!