Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.06. 09:39

Elfogták a késes rablás miatt keresett párt

<p>A Mátészalkai Rendőrkapitányság szerdán Nyírkátán fogta el azt a párt,<BR />akiket azzal gyanúsítanak, hogy három nappal korábban kiraboltak és<BR />megkéseltek egy nyírmeggyesi férfit.</p>

A Mátészalkai Rendőrkapitányság szerdán Nyírkátán fogta el azt a párt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy három nappal korábban kiraboltak és megkéseltek egy nyírmeggyesi férfit. A nyomozás adatai szerint a 30 éves férfi és 21 éves élettársa vasárnap azért mentek el ismerősükhöz, hogy lopjanak tőle. A 61 éves sértett beengedte őket, és amikor pénzt kértek, adott is nekik néhányszáz forintot. A tettesek azonban többet követeltek és közösen bántalmazni kezdték. A bácsi védekezett, mire a férfi felkapott egy nagyméretű konyhakést, és azzal fenyegetőzött. A sértett ekkor sem engedett, ezért hasba szúrta. Ezt látva a nő kikapta kezéből a kést, majd mindketten elmenekültek. A házigazda könnyű sérülést szenvedett. A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást. Az addig bujkáló feltételezett elkövetőket végül 5-én fogták el, őrizetbe vették őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A férfi és a nő is beismerő vallomást tett.

- Fullajtár András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!