A „kék szív” dobbant a végén

A „kék szív” dobbant a végén
© Fotó: Kiss Annamarie
Debrecen – Hosszú idő után a szegediek letaszították a trónról Nagy Lászlóékat.

2008 után ismét a Szeged ért fel a csúcsra – a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében, a Főnix Csarnokban Juan Carlos Pastor tanítványai 28–27-re győzték le a nagy rivális Veszprémet. A szegediek 22. alkalommal jutottak be a fináléba, és hetedszer emelhették magasba a kupát.

A csapatok mellett a szurkolók is kitettek magukért a hétvégén. Varázslatos miliőt teremtettek a drukkerek, a Főnix teljesen megtelt, a csarnok egyik oldala kékbe, a másik pirosba öltözött. Hol az egyik, hol a másik tábor volt hangosabb, végül a Csongrád megyei fanatikusok örülhettek a lefújás után.

„Nehéz ilyenkor értékelni egy ilyen mérkőzést, most az a legfontosabb, hogy megnyertük a kupát, és együtt ünnepelhettünk a nagyszerű szurkolótáborunkkal” – olvasható Balogh Zsolt nyilatkozata a Szeged honlapján.

HBN|Fotók: Kis Annamarie


Debrecen - A MOL-Pick Szeged 28-27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa fináléjában, a debreceni Főnix Csarnokban rendezett négyes döntő második, vasárnapi játéknapján. A Szeged 22. alkalommal játszott döntőt a Magyar Kupában, és hetedszer nyert, 2008 óta először. A 27-s...