Sport

2013.07.19. 14:05

Sokan megsérültek

Drammen - Alaposan megviselte a kinti, fellocsolt műfüves borítás a lokistákat, több áldozatot is követelt a DVSC norvégiai találkozója.

Drammen - Alaposan megviselte a kinti, fellocsolt műfüves borítás a lokistákat, több áldozatot is követelt a DVSC norvégiai találkozója.

Az egyik sérülést épp Kovács Péter okozta: Joel Damahou már az 5. percben megsérült, amikor Kovács rácsúszott a lábára, pedig a labda már a közelben sem volt. Az elefántcsontparti játékosnak a térdszalagja sérült meg, majd csak a vizsgálatok után derül ki, mennyire súlyosan.

Damahou mellett Szakály Péter, Zsidai László, Igor Morozov, és Czvitkovics Péter is áldozatául esett a drammeni viadalnak: Szakályt le kellett cserélni, Zsidai és Morozov csak kötéssel a lábukon tudtak mérkőzés után mozogni, illetve Czvitkovics is nagy rúgást kapott a lábára.


Kapcsolódó cikkeink:

A Strömsgodset elleni, jövő heti visszavágó előtt megtartották az Európa Liga 3. selejtezőkörének sorsolását az UEFA nyoni központjában, melynek során kiderült, amennyiben a Loki továbbjut norvég ellenfelén, akkor a Jabloneccel találkozik.


A Strömsgodset magyar játékosa szerint nagyon rosszul teljesítettek az első félidőben.


Sok helyzet, sok lap, sok kapufa és sok gól jellemezte a Strömsgodset-DVSC Európa-liga-selejtező első mérkőzését.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!