A debreceni vonaton nyúlta le a nő táskáját, keresi a rendőrség

A debreceni vonaton nyúlta le a nő táskáját, keresi a rendőrség
© Forrás: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. május 16-án 11 óra körül a debreceni vasútállomáson, egy vonatszerelvényen a sértett figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította a nő gurulós bevásárlótáskáját a benne lévő laptoppal, élelmiszerekkel és ruhákkal együtt. Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételeket készített.

A keresett férfi 20-25 év körüli, körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, haja fekete, oldalt felnyírt. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű melegítő nadrágot, világoskék színű pólót, kék-fehér-piros színű melegítő felsőt és kék színű cipőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –