Hétfőn történt

2019.05.07. 09:21

Meggyűlt a tűzoltók baja a Debrecenre zúduló esővel

Nyíradonyban villanyoszlop lángolt, a Bartók Béla úton két autó ütközött össze. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Fotó: Molnár Péter

Hétfőn három helyre is riasztották Debrecenbe a tűzoltókat lehasadt fákhoz, faágakhoz. A Derék utcában egy nagyméretű fa egy parkoló személygépkocsira dőlt. A tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el. A Domokos Lajos utcában egy három méter magas fa járdára borult, mellette egy közel tizenöt méteres nyírfa veszélyesen megdőlt, ezért ezeket is eltávolították. Az Úszó utcában egy nyolcméteres díszfa az úttestre borult, ezt is eltávolították.

Egy villanyoszlop égett Nyíradonyban, a Széchenyi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók feszültségmentesítés után egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

A sok eső miatt nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze Debrecenben, a Benczúr Gyula utcában, a köztemető körforgalomnál. A duguláselhárítók mellett a debreceni hivatásos tűzoltók is beavatkoztak a víz eltávolításában.

Hétfő délelőtt két személygépkocsi ütközött össze a debreceni Bartók Béla úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A balesetben négy ember sérült meg, ebből három sérültet a mentőszolgálat kórházba szállított.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában