A Brian élete klasszikusát játszották el a Cegléd utcában

Akt.:
A Brian élete klasszikusát játszották el a Cegléd utcában
Debrecen – A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint a földre lökte és többször megrúgta a sértettet Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy helyi fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 7-én 22 óra 20 perc körül Debrecenben, a Cegléd utcában veszekedni kezdett egy 20 éves fiatalemberrel, akit a vita hevében a földre lökött és többször megrúgott. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A járőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Attilát elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte. A sértett a bántalmazás során – az orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debrecen Rendőrkapitányság a 21 éves gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

És akkor most emlékezzünk meg erről a nagyszerű jelenetről:Címkék: ,hirdetés