Sport

2014.03.19. 13:32

„Két meccsen dől el a párharc”

Debrecen - Nem tudott előnyt szerezni a Loki, de Debrecenben bíznak benne, meglesz a továbbjutás a Ligakupában.

Debrecen - Nem tudott előnyt szerezni a Loki, de Debrecenben bíznak benne, meglesz a továbbjutás a Ligakupában.

– Természetesen szerettünk volna nyerni itthon Puskás Akadémia ellen és úgy vélem az első félidőben nem is volt gond a játékunkkal – értékelt a keddi, 1–1-re végződött DVSC-TEVA–PAFC Ligakupa-negyeddöntőt követően Tisza Tibor, a debreceniek gólszerzője.

– Megszereztük a vezetést, de a szünet után nem sokkal gólt kaptunk egy szerencsétlenül megpattant labdából. A későbbiekben is támadtunk, de már nem sikerült a kapuba találnunk. Mindenesetre én pozitívan állok a szituációhoz, a párharc két mérkőzésen dől el, idegenben is kiharcolhatjuk a továbbjutást. A hozzáállásunkkal most sem volt baj, mindent megtettünk a győzelemért, de azért az összeszokottság hiánya befolyásolta a végeredmény kialakulását. Biztos vagyok benne, hogy a következő meccseken kijavítjuk a mostani hibáinkat – fogalmazott a támadó.

Türelmesek vele

A télen igazolt támadóval kapcsolatban korábban már elhangzott, nem kifogástalan erőállapotban érkezett a DVSC-be, azaz idő kell neki, hogy megfelelő formába lendüljön. Úgy tűnik, ez már nincs is nagyon messze, hiszen a múlt héten Nyíregyházán duplázott az MK-odavágón, most pedig a Ligakupában köszönt be az ellenfélnek.

– A Puskás Akadémia ellen végigjátszottam a kilencven percet, ahogyan a Szpari elleni Magyar Kupa-találkozót is, úgy vélem, egyre jobb formába kerülök. Nagyon hálás vagyok a szakmai stábnak, türelmesek velem és fokozatosan igyekeznek újra felépíteni a játékomat. Mindenesetre én nem teszek különbséget bajnoki vagy kupamérkőzés között, örülök, ha pályára léphetek és igyekszem a bizalmat minél jobb teljesítménnyel meghálálni. Sok összecsapás vár még ránk a szezonban, erős a Debrecen kerete, de a szakmai stáb tagjai tudják, mindenkire szükség van ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

HBN-TN


Debrecen - A Debrecen 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Puskás Akadémia ellen.


Debrecen - A vasárnapi, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés utolsó percében Selim Bouadla nagy rúgást kapott a bokájára, s az már akkor látható volt, hogy a DVSC-TEVA középpályása megsérült.


Budapest, 2014. március 18., kedd (MTI) - Az OTP Bank Ligában listavezető Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémia csapatával a labdarúgó Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzésén kedden.


Debrecen - A labdarúgó Liga Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Puskás Akadémia FC csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!