360 fokos videó: Lego rajongók Mekkája a debreceni Kockafeszt

Akt.:
360 fokos videó: Lego rajongók Mekkája a debreceni Kockafeszt
© Forrás: hirek360.hu
Debrecen – A debreceni Kölcsey Központba látogatott az ország legnagyobb Lego kiállítása. A Kockafeszt két napja alatt minden a Lego körül forgott, a programot legalább annyira élvezték a nagyok, mint a kicsik.

Mintegy száz négyzetméteres terepasztalon elevenedett meg a Lego Ninjago egyik jelenete, az Elemek Tornája, elmaradhatatlan volt a Star Wars Baljós Árnyak gungan serege, de beleshettünk Harry Potter a Roxfort udvarán vívott harcába is, hogy csak néhány remekművet emeljünk ki. Az építőkkel beszélgetve megtudtuk, hogy hobbijuk nagyszerű kikapcsolódás számukra, és hiába élnek az ország különböző pontjain, egy cél hajtja mindegyikőjüket: valami egyedit és újat alkotni.

Mint Bényi Szabolcs építőtől megtudtuk:

Úgy tűnhet, hogy kinőttünk belőle, de akkor sem számít dedós játéknak, ez ma már egy kortalan szórakozás.”

Megcsodálhattuk a tekerd! kiállítás darabjait is, amik óriási Lego képekkel idézték meg Puskás Ferencet 3D-ben, és még Lego Batman mellett is fotózkodtunk. Fantáziát meghazudtoló játékcsodák születtek a két napon, amikor a gyerekek tanították a felnőtteket.

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött!

– hirek360 –


Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Felcsendült a Despacito és a lányok táncolni kezdtek. Hogy miért? Ők is csatlakoztak a DEHÖK Egészség Expójához. Három napon keresztül az Egyetem három campusán igyekeztek felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a betegségmegelőzés fontosságára. Ha odafigyelünk táplálkozási szoká...

Debrecen - Kacagtunk, nevettünk, volt akinek még a könny is kicsordult a szeméből. Egy dolgos nap tökéletes lezárása volt, amikor felszálltunk a debreceni "kacagó villamosra". Egy ilyen eseménynél érezhető és látható igazán, hogy a közösségi médiának mekkora ereje van. A Facebookon verődött össze...