Helyi életstílus

2024.05.08. 15:37

77 éves győztese lett a nádudvari főzőversenynek

Roma Gasztro Ízvilág és Gyereknapot tartottak az Emőd-tavi rendezvénytéren, ahol több verseny is volt.

Marján László

77 éves győztese lett a főzőversenynek

Forrás: Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Roma Gasztro Ízvilág és Gyereknap néven szervezett majálist a Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat május 4-én az Emőd-tavi rendezvénytéren. Többféle versenyre is várták az érdeklődőket a nap folyamán. Az ételek legfinomabbja – a vármegyei települési roma önkormányzatok vezetőiből álló zsűri döntése alapján – az a marhapörkölt volt főtt burgonyával, amit Balog Lászlóné készített 77 esztendője minden rutinjával, de Balogh László csülkös pacalpörköltje és a Balogh Emma sertéspörköltje is felfért a képzeletbeli gasztro-dobogóra. A leányok szépségversenyén Kovács Nelly fejére került a korona, udvarhölgyei Kovács Aida és Balogh Dzsenet lettek, míg Kovács Leila különdíjban részesült.

A táncverseny győztesének Balogh Dzsesszika bizonyult, Makula Klára különdíjnak örülhetett. A versenyek mellett s gyerekek is jól érezték magukat ugrálóvár, arcfestés, vattacukor, pattogatott kukorica szolgálta egyebek mellett a szombati szórakozást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában