Zene

2018.11.06. 09:02

X-Faktor: bejutottak a mentorházba a debreceni énekesek

Budapest, Debrecen - Janót és Lászlót már csak egy éneklés választja el az élő show-tól.

Budapest, Debrecen - Janót és Lászlót már csak egy éneklés választja el az élő show-tól.

Hétvégén sem maradtunk X-Faktor nélkül, szombat és vasárnap este is izgulhattunk, ki az a 24 énekes, aki a mentorházba jut.

Radics Gigi kapta a 25+ kategóriát, ahol két debreceni énekes is mikrofont ragadott Balog Janó és Ölveti László személyében, ráadásul mind a ketten Joe Cocker dalt választottak. A blues-os hangszínnel megáldott László érkezett először a színpadra, aki elárulta, először énekli a Grammy-díjas előadó Unchain My Heart című dalát. Az 53 éves debreceni férfi produkcióját követően Radics Gigi és a közönség is állva tapsolt. Nem volt kérdés, hogy a mentor leülteti a hat szék egyikére a blues-énekest.

Majd Balog Janó következett, aki a táborban nem remekelt a zsűri előtt és Gigi hangsúlyozta is neki, hogy sokat kell bizonyítania. Ölveti Lászlóhoz hasonlóan ő is egy Joe Cocker dallal érkezett a zsűri elé, majd az előadás befejeztével Gáspár Laci azt mondta, ha lehetne, három széket is adna Janónak… Majd Radics Gigi szólalt fel, aki úgy fogalmazott, erről a székről Janót nem fogja felállítani. Ezután drámai fordulat alakult ki a show-ban.

A döntés

Következő versenyzőként Klaudia lépett a színpadra, akit az éneklése végeztével Gigi nem vitt tovább a mentorházba. Ekkor Janó felpattant a székéről és felajánlotta neki a helyét. Kisebb vita alakult ki a zsűriben, hogy mi legyen a két énekes sorsa. Gáspár Laci oda is szólt Janónak, hogy mentorával, Gigivel szemben tiszteletlen a döntése miatt. Majd lecsillapodtak a kedélyek és Gigi döntése végett Janó visszaült a helyére, Klaudia pedig elhagyta a stúdiót.

Így a két debreceni érces hangú énekessel biztosan találkozunk a mentorházban, ahol kiderül majd, ki fog szerepelni az élő adásban a 25+ kategóriában.

ND


[related-post post_id="4031819"]

[related-post post_id="4027648"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!