Zene

2018.02.09. 08:02

Videó: Kiss Józsefre emlékezett a Tankcsapda Debrecenben

Debrecen - <a href="/elhunyt-kiss-jozsef-az-argo-filmek-tysonja/3761189" target="_blank">Mint arról beszámoltunk</a>, nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss József, az Argo-filmek Tysonja. A Tankcsapda tagjai közösségi oldalukon korábban egy fotóval, szerda este pedig a színpadon is megemlékeztek Tysonról debreceni koncertjükön.

Debrecen - Mint arról beszámoltunk, nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss József, az Argo-filmek Tysonja. A Tankcsapda tagjai közösségi oldalukon korábban egy fotóval, szerda este pedig a színpadon is megemlékeztek Tysonról debreceni koncertjükön.

A Tankcsapda frontembere szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában emlékezett meg a napokban elhunyt színészről, aki 2012-ben az egyik videójukban is szerepelt - írja a Blikk.

Lukács László azt mondta, az első perctől olyan érzése volt, mintha mindig is ismerték volna egymást, ami valószínűleg azért lehetett így, mert kölcsönösen rajongtak egymás munkájáért.

Szerdán Debrecenben indult el a Tankcsapda Béoldal nevű turnéja, aminek az a lényege, hogy a zenekar csak olyan dalokat játszik, amiket korábban nem adtak elő élőben. A koncertsorozat első állomásán, a debreceni Roncsbárban azonban kivételt tettek a zenészek, és Kiss Józsefre emlékezve eljátszották a Hatalom nélküli rend című számot.

A koncert fotói itt érhetők el:

Fotó: Molnár Péter

Forrás: Blikk


[related-post post_id="3761189"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!