Sport

2015.11.12. 13:27

A célt teljesítették, bár nem úgy, ahogy akarták

<p style="text-align: left;"> Debrecen -  A Loki kézise, Marincsák Nikolett szerint sem a várakozásoknak megfelelően teljesítettek.

 Debrecen -  A Loki kézise, Marincsák Nikolett szerint sem a várakozásoknak megfelelően teljesítettek.

A másodosztályú Szeged KKSE csapatával mérkőzött meg a női Magyar Kupa harmadik fordulójában a DVSC-TVP. A szerda délutáni összecsapás egyértelmű esélyese a Loki volt, mely 29–21-re hozta is a Csongrád megyei találkozót, ennek ellenére mégsem voltak maradéktalanul elégedettek a meccs után a cívisvárosiak.

– Nehezebb mérkőzésen vagyunk túl, mint ahogy vártuk. Jóval tudásunk alatt teljesítettünk, görcsösen játszottunk, amit a szegediek ki is használtak és megnehezítették a dolgunkat. Igaz, nem a szokásos összeállításunkban léptünk pályára, ugyanakkor ez nem mentség. Jól tudtuk, nem szabad lebecsülni riválisunkat, nem is tettük, mégis megzavart bennünket valami. Persze azért nem olyan vészes a helyzet, hiszen nyertünk, a célunkat elértük, ott vagyunk a nyolcaddöntőben, csak épp simább „felkészülési derbire” számítottunk – fogalmazott a DVSC irányítóként és átlövőként is bevethető játékosa, Marincsák Nikolett, aki két találatot jegyzett a Szeged ellen.

Teljessé vált tehát az MK 16-os mezőnye, melybe a továbbjutó 12 gárdán túl csatlakoznak az NB I. 2014/15-ös idényének 1-4. helyezettjei, az FTC, a Győr, az Érd és a Dunaújváros. Marincsák elmondása szerint nincs különösebb kívánságuk, kivel szemben folytatnák, bár a Fradit és a Győrt szívesen elkerülnék.

HBN

A tények

MAGYAR KUPA, 3. FORDULÓ

SZEGED KKSE-DVSC-TVP 21-29 (10-13)

DVSC: Horváth-Pásztor – Slakta 1, Sirián 5, Siska 3, Deszpotovics, Kudor 7, Kelemen.<

Csere: Víg (kapus), Garbuz 4 (1), Szilágyi Á. 3, Varsányi 3, Halmai 1 (1), Marincsák 2, Karacs.

Edző: Varga József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!