Uncategorized

2013.07.16. 18:32

Nem tipikus sztereó

Debrecen - Szerdán dobbant a Campus új helyszínén az Oláh Gábor utcai sporttelepen.

Debrecen - Szerdán dobbant a Campus új helyszínén az Oláh Gábor utcai sporttelepen.

Senki ne lepődjön meg, ha a Vidámparkban Majka üti el a dodzsempályán, a kisvasúton zakatoláshoz aláfestésként a Csík zenekar húzza, hogy „ez a vonat ha elindult, hadd menjen". A P.G. csoport szerint elmúlhat minden, de Ákosnak van igaza: minden most kezdődik el. Ha még kérdés, hogy „hol játszol, Kiscsillag?", a debreceni Campus Fesztiválon, ahol négy nap alatt több mint kétszáz fellépő, kulturális esemény és civil program várja a látogatókat.

Az új helyszín nagy előnye, hogy a sporttelepi vizesblokkot és mosdókat használhatják a fesztiválozók, így a koncerthelyszínen remélhetőleg csökken a sorban állás a mobil vécéknél – válaszolta kérdésünkre Bakó Csaba sajtóreferens. Tumultus a cigarettás standoknál sem lesz, ugyanis a törvényeknek megfelelően nem lehet a rendezvény területén dohányt árusítani, a bevitel nem tilos, de csak fogyasztási mennyiségben.

Bakó Csaba felhívta a figyelmet arra is, hogy csak a hivatalos árusító helyeken érdemes jegyet venni, mert új, szakértő szem számára észrevehetetlen biztonsági jelekkel látták el a szalagokat.

HBN-HaBe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!