Tündérszépek

2022.08.16. 16:36

Rafinált kis feketében hódít a győri szépség

Kis Laura Dórát már kiskora óta érdekli a modellkedés. A gyönyörű lány most Győr-Moson-Sopron megyét képviseli a Tündérszépek országos döntőjében.

Sz. A.

Kis Laura Dóra, a Tündérszépek Győr-Moson-Sopron megyei döntőse

Győr-Moson-Sopron megye Tündérszépe az utolsó pillanatban jelentkezett idei versenyünkre, most pedig ő képviseli szűkebb hazáját az országos döntőben. A 23 éves Laura Dóra szerint egyébként 

a szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel.

A Coco Chanel-idézethez passzolva neki is megvan a kis fekete ruhája, amelyben egyszerre rafináltan nőies, decens, elegánsan csábos tud lenni, anélkül, hogy túl kihívó lenne. Ez az egyensúly pedig minden hölgy életében fontos. Mint azt a győri lány vallja, a külső megjelenés, a csinosság és edzettség mellett a magabiztosság, nyitottság és a sok mosoly is fontos. 

Laura Dóra a Kisalföldnek azt is elárulta, hogy ugyan a mindennapokban is nagyon odafigyelt az egészséges életmódra, mint a sport, étkezés, vitaminok és kellő folyadékbevitel. Heti 4-5 alkalommal jár konditerembe, és alig várta a nyarat, hogy újra SUP-ra állhasson. Úgy tartja, hogy ezek hozzátesznek a nőiességhez és erősítik az önbizalmat. Persze nem ez tölti ki minden gondolatát. Szabadidejében rendszeresen rendeznek közös főzéseket a barátaival. A kedvencei az olasz ételek és borok.

Figyelni kell az egészséges életmódra, de nem szabad mindent megvonni magunktól, vallja. Laura azt is elmesélte, hogy már kislányként vonzották a nőies dolgok. 
− Szerettem anya magas sarkú cipőit felhúzni és próbálgatni a sminkelést. A jövőben el tudnám képzelni magam akár modellként, vagy a szépségipar más területén − mesélte a győri szépség. Nos, ebben neki és a többi döntősnek is kiváló segítségei lesznek, hiszen háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!