szon-sportoldal

2008.10.20. 11:42

Szpari-verő Apagy és Nyírbátor

<p>Asztalitenisz csapatbajnokságok: folytatta menetelését az NB I-ben az éllovas Nyírbátor és a dobogós Apagy, mindkét megyebeli gárda Spartacust, a makóit, illetve a kecskemétit győzte le.</p>

NB I., férfi

Makói Spartacus–Apagy SE 7–11

A két páros megnyerése után becsúszott néhány váratlan vereség, így a lelkes hazai csapat igencsak megnehezítette az apagyiak dolgát, annak ellenére is, hogy már 5–10 is volt az állás. Győztek: Hodász, Sallai 3-3, Berecki 2, Fodor G., a Hodász, Sallai és a Fodor G., Berecki páros 1-1.

Kecskeméti Spartacus–Nyírbátori ASE 4–14
A vendégek játékosa, dr. Szarka György sérülés miatt az utolsó három mérkőzését feladta, mert a következő mérkőzéseken nagyobb szüksége lesz a győzelmeire, így nem akart kockáztatni. Gy.: Lukács B., Tóth Zs. 4-4, Kiss Zs., Szarka, a Lukács B., Kiss Zs. és a Tóth Zs., Szarka páros 1-1.

NB I., női

NAC Benczúr Nyíregyháza–Hatvani LSE 14–4

A nagykülönbségű győzelmen kívül a mérkőzés pozitívuma a két 11 éves hazai játékos, Barna Kinga és Kovács Boglárka sikeres bemutatkozása volt. Gy.: Fajcsák, Mura 4-4, Kovács B., Barna 2-2, a Fajcsák, Mura és a Karádi, Badarász páros.

NB III., férfi

Várda ASE–Nyírtét-ASE III 10–8

Arady István és Pokol Péter vezérletével fontos két pontot szerzett a kisvárdai csapat. Gy.: Arady, Pokol P. 3-3, Újvári 2, Spekker és az Arady, Spekker páros 1-1, illetve Misák 4, Gyulai 2, Ráti és a Misák, Gyulai páros 1-1.

Tallódi Csempe Apagy SE II–Hortobágy LSE 17–1

Az apagyi csapat újabb magabiztos győzelmet aratott az újonc vendégek ellen, így továbbra os az első helyen áll. Gy.: Fodor I., Király, Márföldi 4-4, Benga 3, a Fodor I., Márföldi és a Király, Benga páros.

TEVA Debrecen SE III–Nyírmadai ISE 10–8

Váratlan vereséget szenvedett a Nyírmada. Gy.: Pacuk P. 4, Német T. 2, Joó Z. és a Pacuk P., Német T. páros 1-1.

Debreceni ABE I–Vásárosnaményi SZSE 7–11

A vendégcsapat végig vezetve, biztosan nyerte a mérkőzést. Gy.: Sztoj 4, Szilágyi Z. 4-4, Orosz F., a Sztoj, Szilágyi Z. és az Orosz F., Bányász páros 1-1.

Debreceni ABE II–Mátészalkai MTK 7–11

A sérülten is kiválóan játszó Szabó Sándor vezetésével nyertek a szalkaiak, akiknek tizedik, tehát a győzelmet jelentő sikerét a fiatal Tóth Gábor jegyezte. Gy.: Szabó S. 4, Paszternák 3, Hegedűs T. 2, Tóth G. és a Szabó S., Paszternák páros 1-1.
További eredmény: TEVA Debrecen SE II–Hajdúszoboszló 5–13.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!