szon-sportoldal

2008.09.03. 18:17

Hazai pályán búcsúzott a Várda

<p>Kiesett a Várda SE NB III-as labdarúgócsapata a Magyar Kupából, miután hazai pályán vereséget szenvedett a második vonalban szereplő DVSC II-DEAC-tól.</p>

A vendégek határozottabban kezdtek és rögtön a mérkőzés elején vezetést szereztek, majd az első félidő hajrájában pillanatok alatt eldöntötték a továbbjutás kérdését.

A második játékrészben csak szépíteni sikerült a házigazdáknak, ráadásul a sok helyzetet kidolgozó „kis Loki” újabb góllal nyomatékosította meggyőző fölényét.

Emígyen a debreceniek sorrendben a Tiszakóródot, a Dombrádot ezúttal pedig a Kisvárdát búcsúztatták – a szabolcsi együtteseknek tehát megemlegethetik a velük való találkozást ebben a sorozatban.

Jegyzőkönyv

Várda SE–DVSC II–DEAC 1–5 (0–3)

Kisvárda, 300 néző, v.: Nagy R.

Várda SE: Petranics – Szeles, Balogh G., Deák, Jánvári (Balázsi), Cseke (Kerepesi), Baksa, Szabó T. (Horváth Z.), Dolhai, Spekker, Varga J. Edző: Kocsis János.

DVSC II-DEAC: Verpecz – Oláh, Ludánszki, Fodor, Korhut, Nagy R. (Marcolini), Varga J., Spitzmüller (Galvao), Rezes (Bódi), Szilágyi P., Urbin. Edző: Kondás Elemér.

Gól: Spekker (68. perc), illetve Rezes (43., 49.), Ludánszki (9,), Urbin (42.), Szilágyi P. (72.).

Kocsis János: – Gratulálok a Debrecen győzelméhez, további sok sikert kívánok ellenfelünknek.

Kondás Elemér: – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ezen a mérkőzésen, úgy gondolom, az eredmény hűen tükrőzi a látottakat.


Nyírtelek–Diósgyőr kupameccs


Magyar Kupa: Bőcs vs. Nyíregyháza


- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!