szon-sportoldal

2008.07.03. 09:24

Temesvár után vár az NB III?

<p>Az egyiknek sikerült, miért ne tornázhatná feljebb magát a másik. A Várda SE az elmúlt bajnoki évad végén felkérésre vállalta az indulást a labdarúgó NB III. Tisza-csoportban – mindez nyerő húzásnak bizonyult.</p>

A Kocsis János gardírozta gárda fényes menetekést bemutatva a második helyen táborozott le. Nos, a Tiszalök a megyei első osztályban zárt a második helyen és hasonlóan merész ugrásban reménykedik, mint anno a kisvárdai egylet. A Tisza-partiak ugyanis jelezték az illetékeseknek: létszámfeltöltés esetén számíthatnak rájuk a harmadik vonalban...

A válaszra még várni kell, biztots, ami biztos, a löki legénység már elkezdte a felkészülést. Mégpedig változatlanul Mirgai László irányításával, aki a folytatásban kénytelen eltekinteni Kurucz Tamás és a valószínűleg Romániába visszatérő Nand Marcell szolgálatairól. Persze, a határontúli vonal nem szakad meg, olyannyira, hogy három nagyváradi futballista máris a folyópartiakkal gyakorol.

Miként a nyírturai Nemes Viktor, az egykoron tehetségesnek titulált atléta középpályásként vethető be, az elkövetkező időszakban bizonyíthatja rátermettségét. Két helyi kötödésű játékos is beszállt a munkába, vélhetően ők is elutaznak majd július 16-án Temesvárra, ahol közel egy hetet tölt a csapat. A bánáti városban edzőmeccseken is pályára a lép a Tiszalök, amelynek Abádszalókon is lesz jelenése – tornára hivatalos a magasabb követelményeknek megfelelni igyekvő együttes.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!