szon-sportoldal

2008.07.11. 09:58

Talonban lévő mándoki aduk

<p>Még nem játszotta ki minden aduját a Mándok. A megyei első osztályú futballegylet adott is, kapott is – az átigazolási időszak kellős közepén pedig biztosra vehető, előrukkol még néhány meglepő információval. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/talonban-levo-mandoki-aduk/cn/szon-news-km_01-20080711-091104"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Ami tény: az elmúlt bajnoki évadban újoncként, a kalapemelésre késztető ötödik helyre felnyomuló gárda megszerezte a Tuzsér korábbi frontemberét, Dancs Attilát. Mi több a Tisza-parti együttestől vele tartott még egy labdarúgó, mégpedig az ifjú védő, Fejér Márkó. A hátvéd igazolásával a fiatalok kötelező bevetését előíró szabálynak igyekezett megfelelni a szakmai stáb, nyilvánvaló fantáziát látva az újonnan érkező üdvöskében.

Persze, vékonyodott is a létszám. Szeles Csaba például magasabb szinten folytatja, mivel elkötelezte magát az NB III-ban szereplő Várda SE-hez. Akárcsak Dancs Attila, aki szintén a harmadik vonalban rúg labdába a jövőben, ő – a testvérével szemben éppen ellenkező útat bejárva – Tuzsérra távozott. Eldőlt tovább, hogy az eleddig foglalkoztatott, egyébiránt a Záhonnyal szerződésben álló Karasz a következő szezonban is a Mándokot segíti: a változatlanul kölcsönstátusban alkalmazott játékosért cserébe a kapus Csépke Norbert megy a keleti végen székelő csapathoz.

Ugyanakkor sejtetni engedték, hogy a változásokat célzó erőfeszítések még nem értek véget, több futballistát tesztel jelenleg is a vezetőség. A szombat-vasárnap esedékes cigándi tornán tisztulhat a kép, hisz a borsodi településen több mérkőzésen is pályára lép a Mándok.

- Koncz Tibor -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!