szon-sportoldal

2008.07.10. 09:47

Csajkóák csatlakoztak a a csapathoz

<p>Robbanásszerű változás rázta meg a Volán-Sényő bázisát. Az utóhatás következményeként az NB III-as futballcsapat kerete alapjaiban módosult – és még nincs vége a változásoknak.</p>

A legutóbbi szezon befejezésekor tizedik pozícióban lecövekelő egylet a továbbiakban nem tartott igényt Bárány Tamás, Asztalos Attila és Polgári László szolgálatira, ugyanakkor a csatár Nyisztor Donát visszatért korábbi állomáshelyére, Tiszavasváriba. Miként azt már megszellőztettük, Haburcsák Bertalan az „osztálytárs” Nyírmadát erősíti a következő évadban, míg Márton István a Nyírbátor, Márton László pedig a Nagykálló alkalmazottja lesz.

Mindeközben acélosítani is próbálta sorokat a sényői vezérkar, ennek eredményeként a védőként, valamint középpályásként is bevethető tuzséri Mitró János, a támadóként pályára küldhető újfehértói gólzsákot, Csajkó Jánost sikerült megszerezni. Két nagyhalászi játékos is csatlakozik a „volánosokhoz” – Baraksó Attila és Ungi Lajos is a Rubóczki Tibor irányította legénység tagja lesz. Idevágó információ, hogy az eredeti elképzeléssel szemben szombaton délelőtt Sényőn tudják le a Várda SE ellen beiktatott előkészületi mérkőzést.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!