szon-sportoldal

2008.05.13. 12:14

Kupaszerda a megyében

<p>Csatlakoznak az NB III-as és a megyei első osztályú együttesek a labdarúgó Magyar Kupa 2008/2009. évi kiírásába.</p>

A megyei selejtezők főtáblájának első fordulójában szerdán 17 órakor kezdődnek a mérkőzések, ahol páronként a győztes jut tovább. Döntetlen esetén, ha azonos osztályban szereplő csapatok mérkőznek, a lefújás után hosszabbítás nélkül a büntetőpontról elvégzett 5-5 rúgás dönt. Ha nincs döntés, páronként folytatják, míg valaki nem hibázik. A büntetőrúgásokban csak azok a játékosok vehetnek részt, akik a meccs lefújásának időpontjában a pályán tartózkodtak. Amennyiben különböző osztályú együttesek játszanak egymással, iksz esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább.

Megyei főtábla, 1. forduló (kezdési idő: 17):
Ramocsaháza–Balkány, Mérk-Vállaj–Tiszavasvári, Nyírbogát–Kemecse, Fényeslitke–Nyírtelek, Encsencs–Nyírkarász, Dombrád–Nyírbátor, Ajak–Nagyhalász, Tiszabecs–Tiszakanyár, Tiszatelek–Nagykálló, Tiszakóród–Fehérgyarmat, Komoró–Ibrány, Kótaj–Volán-Sényő, Nagydobos–Mándok, Sonkád–Mátészalka, Apagy–Tiszalök, Gávavencsellő–Záhony, Tunyogmatolcs–Újfehértó, Csenger–Nyírmada, Nyírbogdány–Nagyecsed, Nagyszekeres–Várda SE.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!