szon-sportoldal

2008.05.14. 09:43

A Nyírbátor NB I-es szinten teljesített

<p>Asztalitenisz csapatbajnokságok: meggyőző különbséggel nyert a Kisvárda, a nyírbátori férfiak gyakorlatilag már NB I-es meccset vívtak Szegeden, az Apagy SE III-nak nem jött össze a listavezető megleckéztetése Debrecenben.</p>

NB I., női
BSE II–NAC Benczúr Nyíregyháza 12–6
Akár fordított eredmény is születhetett volna, hiszen öt mérkőzésen is a legkisebb különbség döntött. Ezzel eldőlt, hogy a BSE végzett a második, a Nyíregyháza a harmadik helyen. Győztek: Karádi 3, Badarász, Davidovics és a Masason, Davidovics páros 1-1.

NB II., férfi
ATSK Szeged–Nyírbátori ASE 10–8
A két már biztosan NB I-be jutott csapat mérkőzésén magas színvonalon teljesítettek a felek, a nyírbátoriak minimum döntetlent érdemeltek volna. Gy.: Lukács B. 3, Szarka 2, Szöllősi, Kiss Zs. és a Lukács B., Szöllősi T. páros 1-1.

NB III., férfi
Várda ASE–TEVA-Debrecen SE III 15–3
Az egységesen játszó kisvárdai csapat fölényesen győzte le a nála eseélyesebb debrecenieket. Gy.: Aradi, Újvári 4-4, Pokol P., Spekker 3-3 és az Újvári, Pokol P. páros.
Mátészalkai MTK–Hajdúnánás 15–3
A hazai csapat esélyt sem adott a kiesés ellen küzdő ellenfelének, így a szalkaiak egy fordulóval a vége előtt biztosan őrzik negyedik helyüket. Gy.: Szabó S., Paszternák 4-4, Hegedűs T. 3, Hegedűs Z. 2, a Szabó S., Paszternák és a Hegedűs T., Hegedűs Z. páros.
Nyírtét-ASE II–Debreceni ASE II 9–9
Újabb győzelmi esélyt szalasztott el a hazai csapat, amely a végén még az egy pontnak is örülhetett. Gy.: Misák 3, Ráti, Nagy A. 2-2, Gyulai és a Ráti, Gyulai páros 1-1.
Debreceni ASE–Tallódi Csempe Oros-ASE III 12–6
A csoportelsőség megszerzéséhez mindenképpen nyerniük kellett volna az apagyiaknak, de Király Csaba sérülten volt kénytelen játszani, és a hat, döntő szettben elvesztett mérkőzés is a hazaiak osztályváltását segítette elő. Gy.: Poór 3, Király, Benga és a Király, Poór páros 1-1.
Marso-Kemecse–Hajdúszoboszló 9–9
A harmadik helyezett ellenfelével szemben jó játékkal szerzett egy pontot a Kemecse. Gy.: Gergely Gy., Márföldi 3-3, Pásztor T., Szombati és a Gergely Gy., Szombati páros 1-1.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!