szon-sportoldal

2008.04.29. 09:37

Pontokat csempésztek a „csempések”

<p>Asztalitenisz csapatbajnokságok: csak az NB III-ban rendeztek fordulót a hét végén, amikor újabb fontos győzelmet aratott a Tallódi Csempe csapata, a Nyírtét pedig nagyot lépett a bentmaradás felé.</p>

NB III., férfi
Nyírtét-ASE–Hajdúnánás 11–7
Vérbeli kiesési rangadót nyert a Nyírtét, amely megőrizte reményét a bentmaradásra. Gy.: Misák 4, Ráti 3, Gyulai 2, Nagy A. és a Ráti, Gyulai páros 1-1.

TEVA-Debrecen SE II–Tallódi Csempe Oros-ASE III 8–10
Újoncot avatott a vendégcsapat ifj. Kozma Mihály személyében, aki közel járt a meccsnyeréshez. A „csempések” maguk számára tették nehézzé a mérkőzést, de végül hozták a kötelezőt. Gy.: Király 4, Poór 3, Benga 2 és a Király, Poór páros.

Püspökladány–Mátészalkai MTK 5–13
Magabiztos győzelmet arattak a negyedik helyen álló szalkaiak. Gy.: Paszternák 4, Szabó S., Hegedűs Z. 3-3, Hegedűs T. 2 és a Hegedűs Z., Hegedűs T. páros.

Debreceni ABE II–Várda ASE 10–8
Pokol Péter nagyszerű teljesítmény ellenére sem sikerült a pontszerzés a kisvárdaiaknak, akik négy döntő játszmás mérkőzést veszítettek el. Gy.: Pokol P. 4, Aradi 2, Újvári és az Aradi, Spekker páros 1-1.

Debreceni ASE–Marso-Kemecse 13–5
A listavezető otthonában tisztességgel helytállt a kemecsei csapat. Gy.: Márföldi, Gergely Gy. 2-2 és a Márföldi, Pásztor T. páros.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!