szon-sportoldal

2008.04.04. 10:22

Lendületesen Lencsésék ellen

<p>A gyöngyösiek jó néhány ex-nyíregyházi játékossal érkeznek vasárnap.</p>

Kisebbfajta ex-nyíregyházi hadtest vonul fel vasárnap a bujtosi csarnokban az NYKSE élvonalbeli kézilabdacsapata ellen. Kenyeres Pál és Lencsés József kapusként, a Bursac, Kopco, Kleis trió egykoron góljaival segítette a nyírségi egyletet. Nem beszélve Jano Pálról, aki az elmúlt évadban edzőként vezényelte a szebb napokat látott megyeszékhelyi legénységet. Nos, velük veszi fel a harcot a Bartha-gárda – pikáns lesz, annyi szent.

– Fizikailag roppant erős ellenféllel szemben kell helytállnunk, mindenesetre a legutóbbi fordulóban, a Balatonfüreddel sokáig sikerült partiban lennünk, az akkor tapasztalt hozzáállással ezúttal is élvezetessé tehetjük a meccset –prognosztizált Bartha Dénes, a Nyíregyháza edzője. – Kérdés, hogy a sérüléssel bajlódó fiúk közül kire számíthatok: Bancsók és Nahaj is hagyott ki edzéseket, ráadásul Kovács László tüdőgyulladás gyanújával hiányzott egész héten, csak remélni tudom, hogy pályára léphet. A szokásos módon feltérképeztük a Gyöngyöst: lendületes tempóval szeretnénk megmozgatni a hevesiek nagy tömegű játékosait, ugyanakkor az is biztos, a kulcsembereinknek átlagon felüli teljesítményt kell nyújtaniuk annak érdekében, hogy minél szorosabb legyen a mérkőzés.
Élőben a Szonon: A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!