szon-sportoldal

2008.04.07. 13:37

Kihalt terem várt a nyírbátoriakra

<p>Asztalitenisz csapatbajnokságok: hiába utaztak el a távoli Orosházára a nyírbátori férficsapat tagjai, a szövetség folytatott vitás ügy miatt a hazaiak nem állították ki csapatukat az NB II-es mérkőzésre.</p>

NB I., női
NAC Benczúr Nyíregyháza–ATSK Szeged 14–4
Rangadónak induló mérkőzésen nem várt nagy különbségű hazai győzelem született. Gy.: Karádi 4, Masason, Davidovics 3-3, Badarász 2, a Masason, Davidovics és a Karádi, Badarász páros.

NB II., férfi
Orosháza–Nyírbátori ASE 0–18
A vendégek elutaztak a mérkőzés helyszínére, ahol azonban csak egy üres terem várt rájuk, ellenfél az nem...

NB III., férfi

Várda ASE–Nyírtét-ASE II 13–5
Az erőviszonyoknak megfelelően papírforma győzelmet arattak a kisvárdaiak. Gy.: Aradi 4, Újvári, Pokol P. 3-3, Spekker, az Újvári, Pokol P. és az Aradi, Spekker páros 1-1, illetve Misák 3, Ráti, Nagy A. 1-1.
Mátészalkai MTK–Debreceni ABE II 13–5
Magabiztosan nyertek a szalkaiak. Gy.: Szabó S. 4, Paszternák, ifj. Tóth A. 3-3, Hudák 2 és a Szabó S., Paszternák páros.

Marso-Kemecse–TEVA-Debrecen SE III 8–10
A bajnokságbeli kilencedik legkisebb különbségű vereséget elszenvedő kemecsei csapat ismét balszerencsésen játszott. Gy.: Márföldi 3, Gergely Gy. 2, Pásztor T., a Gergely Gy., Szombati és a Márföldi, Pásztor T. páros.

Hajdúszoboszló–Tallódi Csempe Oros-ASE III 11–7
A Király Csaba nélkül felálló szoboszlóiaknak gyakorlatilag ajándékba adta a két pontot a vendégcsapat. Gy.: Poór, Benga 3-3 és a Poór, ifj. Oszlánszki L. páros.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!