szon-sportoldal

2008.04.30. 10:23

Forró hangulat vár a nyíregyháziakra

<p>Lassan teljes unalomba fullad az élvonalbeli kézilabda-bajnokság alsóházi rájátszása. Ugyebár hetek óta köztudott, hogy a Nyíregyházi KSE mellett a Hort és Tata biztosan kiesik. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kovesd-kovetkezik/cn/szon-news-km_01-20080430-101025"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Egyedül a Mezőkövesd és a Győr különcsatája borzolja a kedélyeket, valamelyik fél szintén kipottyan a honi elitből. Nos, éppen emiatt nem számíthat kíméletre a nyírségi egylet, amely a kövesdi katlanban lép pályára szombaton.

– A hazaiaknak roppant fontos ez a meccs, csak a győzelem segíthet rajtuk, de még akkor sem biztos, hogy elkerülik a kiesést – taglalta Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Ugyanakkor érdeklődve várjuk, fiatal játékosaink mire képesek a köztudottan forró hangulatú mezőkövesdi csarnokban, ahol minden bajnoki mérkőzésen telt ház van. Sajnos, a bokatörést szenvedett Kovács László hiányozni fog, egyébként is új szerkezetű csapattal kell pályára lépnünk, abban azért bízom, hogy a lelkesedés, a hozzáállás méltó lesz az NB I-hez.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!