szon-sportoldal

2008.04.25. 13:03

Ez a harc lesz a végső...

<p>A Nyíregyházi KSE utolsó hazai mérkőzésén a Tatabányát fogadja szombaton.</p>

A Nyíregyházi KSE kézilabdacsapata utolsó hazai mérkőzését tudja le ebben a bajnoki évadban – akárhogy is fáj, egy ideig ez lesz az utolsó élvonalbeli összecsapás a bujtosi csarnokban! A szombaton (18 óra) esedékes összecsapáson a Tatabányával gyürkőznek a nyírségiek, akik bár búcsúzni kényszerülnek a honi elittől, becsületes harcban kívánnak elköszönni.

– Ezen a szinten nagyon erős a Tatabánya, amely ne szépítsük, egyértelmű esélyese a mérkőzésnek – jelezte kertelés nélkül Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy a vendégek meg akarják nyerni az alsóházi rájátszást, ehhez pedig szükségük van minden pontra. Természetesen megpróbáljuk megnehezíteni az ellenfél dolgát és arra törekszünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a találkozóból. Két hete nem játszottunk tétmeccset, ez alatt tisztességesen készültünk, sérültünk nincs, szeretnénk méltó módon befejezni a szezont.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!