szon-sportoldal

2008.04.13. 18:35

Baktai botlás Bőcsön

<p>Vasárnap 2–1-re nyertek a házigazdák a labdarúgó másodosztályban.</p>

Három mérkőzés maradt hátra a labdarúgó NB II. Keleti csoportjában vasárnap.

A Ferencváros ismét betlizett, a házigazda makóiak a 91. percben egyenlítve 2–2-re alakították a végeredményt.

A Baktalórántháza 2–1-re alulmaradt Bőcsön, a sereghajtó Mezőkövesd otthonában 1–1-re végzett a Cegléddel.

Bardi okozta a Bakta vesztét

A Tuzsérhoz hasonlóan vasárnap a Baktalórántháza VSE is nyert állásból vesztette el mérkőzését a labdarúgó NB II-ben. A Bőcs 2–1-re múlta felül a szabolcsiakat.

Külön balszerencse, hogy az egyenlítés egy öngól után, egy perccel az első félidő vége előtt született meg. A hajráig nyíét volt a mérkőzés, akkor a volt nyíregyházi Bardi Gábor szerezte meg a bőcsiek győztes gólját. Érdekesség, hogy Bardi a góllövőlista sérült éllovasa, Urbin Péter helyett lépett pályára, és a télen az is felmerült, hogy esetleg Baktán folytatja pályafutását.


 

Jegyzőkönyv, események

Bőcs–Baktalórántháza 2–1 (1–1)
Bőcs, 200 néző. V.: Farkas Á.
Bőcs: Hamar – Menyhért, Mező, Martis, Molnár – Kóka R., Török A. (Vass, 68.), Irhás, Szakszon – Bardi (Lipták, 88.), Jeremiás (Zsarnai, 82.). Edző: Tóth László.
Baktalórántháza: Sándor G. – Márkus, Czerula, Koskovits, Illés Gy. – Pálvölgyi (Illés L., 80.), Kozma J., Laskai M., Rákóczi – Saliga I. (Saliga Z., 60.), Szabó R. (Nagy D., 85.). Edző: Kovács János.


26. perc: Illés Gy. beadására Czerula érkezett, aki 5 méterről a kapust megelőzve pofozta a hálóba a labdát, 0-1.
45. perc: Török ívelt szabadrúgásból a kapu elé, ahol a menteni igyekvő Saliga I. fejelt a saját kapujába. Öngól, 1-1.
80. perc: Jeremiás jobboldali beadására Bardi érkezett a hosszú oldalon, aki 7 méterről a kapus mellett a hosszú sarokba helyezett, 2-1.


Mesterszemmel
Tóth László: – Nagyon értékes három pontot szereztünk egyik riválisunkkal szemben. Nagyon örülök, hogy gólunkat egy olyan játékos szerezte, aki egy éves sérülését követően tért vissza a pályára.
Kovács János: – Egyenlő erők küzdelmében a Bőcs plusz egy gólt értékesített, de úgy gondolom, hogy a döntetlen reálisabb lett volna.

 

- Ladányi Tóth Lajos, Bodnár Tibor  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!