szon-sportoldal

2008.03.19. 13:26

Veretlenek és egyben nyeretlenek

<p>Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 18. forduló: Ibrányban az egyaránt két döntetlennel nyitó házigazda és a Nagyecsed találkozik.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/veretlenek-es-egyben-nyeretlenek/cn/szon-news-km_01-20080319-012457">Menetrend. A Tisza-csoport további tavaszi sorsolása letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Dilemma előtt állnak a megyei focibarátok, ám szurkolói hovatartozástól függően úgyis kiderül, hogy melyik párosításra teszik le a voksukat vasárnap. Minden meccs 15 órától kezdődik a labdarúgó NB III. Tisza-csoportjában, és két megyei presztízsderbi is szerepel a programban. Ibrányba a Nagyecsed, Sényőre a Várda SE látogat, mindegyik találkozónak lesz pikantériája. Ugyanakkor Nyírmadára is érdemes menni, a Németh Károly által edzett Hajdúböszörmény vizitál náluk. Mátészalkán úgyszintén érdekesnek ígérkezik a párharc, a fiatalos lendület képviselői csapnak össze. A balkányiaknak nem kell sokat utazniuk, elég csak átlibbenniük a szomszédos Nyíradonyba. Ligacsapatok mérkőznek a műfüvön: Nyíregyháza Spartacus II (6.)–Debreceni VSC II (1.). Két megyén kívüli párosítást tartogat még a 18. forduló: Diósgyőri VTK II (4.)–Balmazújváros (7.) és
Hajdúnánás (11.)–Berettyóújfalu (12.).

8. forduló: szakvezetői várakozások

Ibrány (8.)–Nagyecsed (5.)
Vadon Lajos, ibrányi edző: – Tiszteletre méltó az Ecsed szereplése, és az, hogy tavasszal a két ligacsapattal szemben is veretlen maradt. Mindazonáltal bízunk abban, hogy a húsvéti nyuszi nem csak tojásokat hoz nekünk. Nagyon kevesen vagyunk, sokan bajlódnak sérüléssel: Fekete Ádám, Imre Győző, MarcsekZoltán, Turóczi Mihály és Kovács Mihály is edzést hagyott ki edzést, Tilkinek pedig a héten vették el a gipszet a lábáról.
Berettyán Gábor, nagyecsedi edző: – Két, tavasszal még veretlen, ugyanakkor még nyeretlen csapat találkozik, ahol azt gondolom, mindkét gárda idei első győzelmének megszerzésére fog törekedni. Őszi mérkőzésünkhöz hasonló nagy küzdelmet és szoros eredményt várok. Remélem, védekezésünk stabilitása tovább tart, viszont támadásban javulnunk kell célunk eléréséhez.

Volán-Sényő (10.)–Várda SE (2.)
Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – A Várda SE jó csapat remek szurkolótáborral, szinte idegenben is otthon játszhatnak hétről hétre. Mi szeretnénk megszilárdítani a pozíciónkat a középmezőnyben, ellenfelünk pedig hamarosan akár az első helyet is átveheti. Ebből akár még egy nagyszerű meccs is kikerekedhet. Bárányra eltiltása miatt nem számíthatok.
Kocsis János, kisvárdai edző: – A rangadók sorába illik a meccs, ahol két, tavasszal még veretlen csapat találkozik. Bízom benne, hogy a mi sorozatunk folytatódik. Vannak sérültjeink, eltiltottunk, ezzel együtt győzelemre játszunk.

Nyírmada (3.)–Hajdúböszörmény (9.)
Szilágyi Bertalan, nyírmadai edző: – Korábban már nyilatkoztam, hogy a Böszörménynek jóval előrébb kellene tartania a táblázaton, erősségét jelzi: tavasszal még nem hibázott. Van törlesztenivalónk velük szemben, ősszel ugyanis csúnyán kikaptunk. Dolgunkat nagyban nehezítheti, hogy Bancsi három sárga lap miatt nem játszhat, Benkőnek pedig bevérzett a bokája. Ráadásul előfordulhat, hogy a térdét fájlaló Vadicska hosszú hetekre kidől...

Mátészalka (14.)–Létavértes (15.)
Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – Azonos korosztályú fiatalok alkotják mindkét társaságot, a tinédzserek csatáznak egymással. Kíváncsi vagyok, hogy a debreceni vagy a mátészalkai utánpótlásnevelés-e a jobb, erről a vasárnapi meccsen meggyőződhetünk.

Nyíradony (16.)–Balkány (13.)
Selyem Nándor, balkányi edző: – Megint nehéz helyzetben vagyunk. Burik három sárga lapja miatt hiányzik, Szabó I. és Horváth szintén eltiltott, kapusaink pedig sérültek.
Nagyon készülnek ellenünk, hiszen bár az utolsó helyen állnak a téli erősítéseknek látni akarják az eredményét. Ezzel együtt győzni szeretnénk Nyíradonyban.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!