szon-sportoldal

2008.03.25. 11:31

Tápai Szabina és a válogatott Gyarmaton játszik

<p>Kedden befészkelte magát Gyulaházára magyar női kézilabda B válogatott, amely a hét végéig élvezi a házigazdák vendégszeretetét. Tápaiék szerdán a Fehérgyarmati VSE-Fevill férfi gárdája ellen lép pályára a szatmári városban (18 ó)</p>

Csütörtökön pedig a gyulaházi sportcsarnokban a Nyíregyházi KSE ifjúsági együttesével játszanak. A Velencében esedékes főiskolás világbajnokságra hangoló nemzeti csapatot Varga József, a Debrecen trénere irányítja, míg segítője Hadobás István, a nyíregyházi Kölcsey DSE NB II-es hölgykoszorújának mestere. A szépséges Tápai Szabina és társaira – a meccsek mellett – szombatig jó néhány izzasztó gyakorlás vár.

– Olyan feltételeket tudunk biztosítani, ami csábító a válogatott számára – adott magyarázatot Birta Sándor, MKSZ elnökségi tag, a megyei kézilabda szövetség első embere a helyszínválasztásra. – Remélhetőleg mások is követik a példát, személy szerint optimista vagyok: a körülmények tekintetében felvesszük a versenyt a tatai edzőtáborral, ráadásul Gyulaháza olcsóbb megoldás, ami azt gondolom, szintén nem elhanyagolható szempont.

A B válogatott kerete

Kapusok: Király Annamária (Derecske), Triffa Ágnes (Debrecen).

Mezőnyjátékosok: Csáki Viktória (Debrecen), Kovács Angéla

(Fehérvár), Soós Viktória (Ferencváros), Sopronyi Anett

(Dunaferr), Tápai Szabina (Cornexi), Temes Bernadett (Debrecen),

Szekeres Klára (Békéscsba), Laluska Eszter (Dunaferr), Vaszari

Virág (Fehérvár), Balogh Barbara (Dunaferr), Bagócsi Barbara

(Vác), Herr Anota (Békéscsaba), Balogh Beáta (Vasas).

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!