szon-sportoldal

2008.03.31. 15:08

Tesztelték az orosházi védelmet

<p>Ponttal tért haza a Baktalórántháza a labdarúgó NB II. Keleti csoportjának békési meccséről.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/teszteltek-az-oroshazi-vedelmet/cn/szon-news-km_01-20080331-030627">Mutatók. A baktaiak összesítője letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A listavezető, immár Fradi-verő Szolnok elleni fiaskó után Orosházán szeretett volna vigasztalódni a Baktalórántháza a labdarúgó NB II. Keleti csoportjában. Nem volt egyszerű a feladat, hiszen Kovács János edző nem számíthatott a sérült Kozma testvérekre és az eltiltott Márkusra. A három alapembert nélkülözve is sikerült pontot szerezni (1–1), mi több, akár szebb is lehetett volna a Békés megyei út.
– Volt esélyünk a győzelemre – nem éltünk vele – jegyezte meg Kovács János. – A kiegyenlített első félidő után az egygólos hátrány tudatában lényegesen többet támadtunk, ám a ziccereket sorra kihagytuk. A sportnapilapban hatos és hetes osztályzattal illették az orosházi védelem tagjait, ami árulkodó jel. A második játékrész közepén becserélt, majd ápolás után visszatérő Szabó Sándor egy szögletet követően egyenlített, de a sérülése miatt le kellett hozni a pályáról. Úgy gondolom, hogy akik lehetőséget kaptak, nagyon akartak, és éltek is a bizalommal. Értékes pontot szereztünk, de azért van némi hiányérzetem.
- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik