szon-sportoldal

2008.03.08. 17:16

Értékes baktai győzelem a Vecsés ellen

<p>Mivel a két csapat eredménysorában a döntetlen a leggyakoribb, ezért jó esély volt arra, hogy a Baktalórántháza–Vecsés NB II-es futballbajnokin ikszközeli eredmény szülessen.</p>

Nos, a szombat délutáni megmérettetés jól indult a hazaiak számára, a fölényt az első félidő közepén Kozma Attila váltotta gólra. A folytatásban biztosan őrizte előnyét a Bakta, és bár a Vecsés elleni meccseket korábban a sportszerűtlenkedés is jellemezte, az utóbbi találkozások már barátságosnak bizonyultak, és így volt ez a mostani találkozón is. A Vecsés eddig mindössze két vereséggel rendelkezett, ezért is értékes a Bakta mostani három pontja.

 

Jegyzőkönyv, események

Baktalórántháza VSE– Vecsés 1– 0 (1–0)
Baktalórántháza, 300 néző, v.: Fábián.
Baktalórántháza: Sándor G. – Márkus Gy., Bodnár J., Koskovits, Illés Gy. (Szabó S., 81. perc) – Kozma A., Rakóczi, Kozma J. (Illés L., 73.), Saliga Z. (Juhász L., 90.) – Szabó R., Saliga I. Edző: Kovács János.
Vecsés: Somodi – Máj Z., Hungler, Kiskapusi, Molnár D. – Králik (Menyhárt, a szünetben), Dévai (Pisont I., a szünetben), Csillag, Molnár Z. (Lukács B., 73.) – Folmer, Faragó. Játékos-edző: Pisont István.
24. perc: Saliga Z. visszagurítása után Illés Gy. adott be a bal oldalról, középen Saliga I. ollózó mozdulattal ért a labdába, amely Kozma A. elé került, és ő 7 méterről úgy lőtt gólt, hogy a labda egy bevetődő védőt érintve vánszorgott a gólvonalon túlra, 1–0.
Mesterszemmel
Kovács János: – Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat nyíltan, győzelemre játszott, végül mi szereztük meg a nagyon fontos három pontot.
Pisont István: – Úgy érzem, itthagyott a csapat egy pontot, és ezt csak saját magunknak köszönhetjük.

 

Bakta: három, Tuzsér: egy pont
A labdarúgó NB II. 17. fordulójában mindkét megyei csapat hazai pályán szerepelt.

 

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik