szon-sportoldal

2008.03.27. 15:17

Pénteki edzőmeccs a Debrecennel

<p>A két és fél hetes bajnoki szünetet sem tölti mérkőzés nélkül a Marso-Vagép NYKK: a nyíregyházi férfi kosárlabdacsapat pénteken 17.30-tól a Debreceni EKE-vel játszik edzőmeccset a bujtosi csarnokban.</p>

A másodosztály listavezetője három légióssal érkezik az összecsapásra, jelen pillanatban a nyíregyháziak sem rendelkeznek ennél több külföldi játékossal, hiszen Gary Buchanan pár nap szabadságot kapott, és hazautazott Amerikába, hogy láthassa múlt héten született kisfiát.
Déri Csaba edző a csapathoz tartozó juniorkorú játékosok szolgáltaira sem tarthat igényt, mivel ők az NYKK-Nyírsuli színeiben a korosztályois bajnoki döntőn vesznek részt csütörtöktől vasárnapig. Ferenczi Tamás gárdája elsőként a Pécs ellen meccsel csütörtökön 15 órától, pénteken a Debreceni EKE és az Elite Basket elleni csoportmeccsek következnek. A folytatás ezen találkozók eredményeitől függ.

– Bodnár Tibor –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!