szon-sportoldal

2008.03.11. 15:47

Folytatódhat a bámulatos sikerszéria

<p>Nyolc éve nyert először Magyar Kupát a nyíregyházi női röplabdacsapat. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/20001.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" />&#160;<B>Múltidéző. A 2000-es kupadiadal felidézése letölthető</B></A></p>

Miként tavaly, idén is a BSE együttese ellen vívhatja ki a Magyar Kupa-döntős szereplést a Betonút-NRK Nyíregyháza női röplabdacsapata. Csakhogy ezúttal nem Gödöllőn, hanem hazai környezetben: csütörtökön és pénteken a bujtosi csarnokban esedékes az MK 2007/2008. évi kiírásának végjátéka.

A sikersorozat 2000-ben kezdődött, akkor még Forman József vezetésével nyert a Szakszig-NRK – úgyszintén saját közönség előtt. A legtöbb pontot a manapság is vezéregyéniség Erdősné Balogh Erika szerezte, a kezdőcsapat tagja volt még a maiak közül Natalja Akimova, csereként pedig Botos Fruzsina kapott játéklehetőséget.

A program
Elõdöntõ,

csütörtök

15.30: Gödöllõ–Vasas

18.00: Betonút-NRK-Nyíregyháza–BSE
Helyosztók, péntek

15.00: a 3. helyért

18.00: döntõ (tv: Sport1, élõ)

 Érdekesség, hogy az ezredfordulós döntőben Fekete Krisztina egriként lépett pályára, ezúttal viszont a nyíregyháziakat erősíti. Azóta kivétel nélkül finalista a több névmódosításon is átesett szabolcsi együttes, közben hat kupaaranyat sikerült kivívni.

– Természetesen az a célunk, hogy a BSE csapatát legyőzve a döntőbe jussunk, ott pedig megvédjük a címünket. A napijegyek szolídak, a diákok és a nyugdíjasok 300, a felnőttek 600 forintért tekinthetnek meg két-két mérkőzést. Szeretnénk maximálisan kiszolgálni szurkolóinkat, bízom a hetedik kupadiadalunkban – ecsetelte Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője, aki mindegyik aranymámort átélhette eddig.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik