szon-sportoldal

2007.12.20. 23:09

Nemzetközi kosárlabda torna Pátyodon

<p>12. alkalommal került megrendezésre Pátyodon a Dr. Antall József Oktatási- Kulturális és Szabadidő Központ sportcsarnokában a pátyodi nemzetközi karácsony kupa kosárlabda torna. <dia width="850" height="630" alt="Nemzetközi kosárlabda torna Pátyodon 2007.12.20."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nemzetk_zi_kos_rlabda_torna_P_tyodon_2007_1/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nemzetközi kosárlabda torna Pátyodon 2007.12.20." /></a></dia></p>

A helyi és megyei iskolákon kívül részt vesznek minden évben romániai ifjúsági csapatok is. Az eddigi tornákon voltak már játékosok Nagykárolyból, Máramarosról és Szatmárnémeti több középiskolájából is.

Minden évben állandó résztvevője a rendezvénynek a Kölcsey Főgimnázium és Pátyod csapata, melyekhez az idén a nyírteleki ifjú kosarasok is csatlakoztak.

A torna megrendezésének támogatásában részt vettek a helyi és térségi vállalkozók, Pátyod önkormányzata, valamint a Bujtosi Szabadidő Csarnok.

Az idei karácsony kupa helyezettjei a következő:

1. Kölcsey Főgimnázium

2. Pátyod

3. Nyírtelek

Tóth János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!