szon-sportoldal

2007.11.28. 12:42

Magasra szökik a teremfociláz

<p>Még lehet jelentkezni a Paulik és Társa, illetve a Kelet-Magyarország-Eissmann Kupára is.</p>

A teremfutball idén is beköltözik a bujtosi csarnokba az év végén. December 23-án harmadik alkalommal bonyolítják le a Paulik és Társa öregfiúktornát, ahol 35 éven felüliek csillogtathatják meg tudásukat.

Még hat csapat számára kiadó a hely, tehát korlátolt számban lehet jelentkezni. A győztes jutalma százezer forint.

December 27-28-án az ugyancsak harmadszor esedékes Kelet-Magyarország-Eissmann Kupáért indulnak csatába az együttesek. A fődíj ezúttal is csábító: az összdíjazás 450 000 forint. Ez esetben nincs nevezési limit, hiszen Tiszavasváriban és Csengerben is lehet selejtezőmeccseket rendezni.

Az biztos, hogy a zárónapon 16 csapat maradna versenyben a bujtosiban. A nagyszabású gála része a Nyíregyháza, a Debrecen és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei öregfiúk minitornája. A SzpariNeumannn Gábor, a LokiSándor Csaba, a megyei csapat Virovecz Pál vezetésével formálódik. Kevesebb mint egy hónappal javában toborozzák a társulatokat, komoly ászokat, igazi közönségkedvenceket ígérnek az ominózus személyek.

Hamarosan fellebben a fátyol, és keretet hirdetnek. Aki bármelyik tornára jelentkezni kíván, a 70-369-8201-es és 20-388-1402-es telefonszámokon megteheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!