Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.24. 13:13

Különdíj és kiváló szereplés a IX. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyen

Zánka - A IX. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyt 2013. április 11-13. között rendezték meg a zánkai Új Nemzedék Központban, melynek célja volt, hogy a belügyi ismereteket tanulókban erősítse a csapatszellemet, és a tehetséges, érdeklődő kamaszokat a rendészeti pálya irányába terelje.

Zánka - A IX. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyt 2013. április 11-13. között rendezték meg a zánkai Új Nemzedék Központban, melynek célja volt, hogy a belügyi ismereteket tanulókban erősítse a csapatszellemet, és a tehetséges, érdeklődő kamaszokat a rendészeti pálya irányába terelje.A versenyen a fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium 4 fős csapattal vett részt, ahol elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat: egy-egy tesztsor kitöltése után az akadálypályán, majd a tornateremben törekedtek a maximumra.

Iskolánk csapatának tagjait, Andrikó Ádám, Szabó Tibor, Gergorics János és Horváth Károly 12.b osztályos tanulókat Dr. Bakondi György tü. altábornagy, az országos katasztrófavédelem főigazgatója különdíjban részesítette, valamint Dr. Tarcsa Csaba r.ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerő oklevelet adományozott a versenyen nyújtott kiemelkedő elméleti és gyakorlati teljesítményük miatt. A gimnázium csapata legjobb lett a megyénkből résztvevők közül, továbbá a legjobb eredményt érte el a belügyi rendészeti ismereteket oktató gimnáziumok sorában.

A katasztrófavédelem versenyszámban iskolánk csapata az összesített elméleti és gyakorlati feladatok után a legjobbnak járó elismerést kapta országos viszonylatban. Az eredményük hibátlan, 100%-os volt.

A diákok felkészítője a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság belügyi rendészeti ismeretek tantárgy oktatója, Tóth Dénes r.alezredes , aki a felkészítést a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársainak bevonásával és Buda Róbert csapatvezető segítségével hajtotta végre.

Gratulálunk iskolánk diákjainak és az őket felkészítő oktatóknak az elért eredményhez.

Márton József

iskolatitkár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!