Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.12. 17:01

Bel- és árvíz elleni védekezés Gávavencsellőn

Gávavencsellő - 2013. április 03-tól a Nagyközség Polgármestere, Vojtó Mihályné Gávavencsellő közigazgatási területére II. fokú belvíz-védekezési készültséget tart fent.

Gávavencsellő - 2013. április 03-tól a Nagyközség Polgármestere, Vojtó Mihályné Gávavencsellő közigazgatási területére II. fokú belvíz-védekezési készültséget tart fent. Az utóbbi időszak rendkívül csapadékos időjárása ellenére Gávavencsellőn is mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a víz szivárgását, s azt, hogy családok és házaik is veszélyeztetve legyenek. Hetek óta folyamatosan üzemelnek a szivattyúk a településen, a mai nappal pedig már 3000 darab homokzsákot is elhelyeztek. Sajnos az időjárás nem kedvez sem az apadásnak sem pedig az ár- és belvíz ellen védekezőknek, de ennek ellenére a települési Önkormányzat és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös erővel igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minél kevesebb kár keletkezzen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!