Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.05. 08:41

Ismét kirakatot törtek a nyíregyházi belvárosban

<p>Nyíregyháza - Nem tudni, hogy ugyanarról az elkövetőről van-e szó, vagy mi az oka, hogy ismét betörtek egy kirakatot a nyíregyházi belvárosban. <DIA alt="Ismét kirakatot törtek a nyíregyházi belvárosban 2008.10.05." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ism_t_kirakatot_t_rtek_a_ny_regyh_zi_belv_r/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Ismét kirakatot törtek a nyíregyházi belvárosban 2008.10.05." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA> &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-081005kirakat_betores_ps_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A korábbi eseteknél, amikor a Bethlen Gábor utcai ékszerbolt kirakatát, valamint amikor a Dózsa György utcai órásüzlet kirakatát törték be, nem sikerült semmit elvinni, lehet, hogy nem is volt célja a lopás az elkövetőnek.

Vasárnap hajnalban a Zrínyi Ilona utca közepén egy fehérneműbolt kirakatát verte be ismeretlen elkövető egy méretes kőtéglával. Azt, hogy történt-e lopás, csak a helyszínelést követő leltár után derülhet ki.

Az anyagi kár vélhetően így is jó pár ezer forint. A támadó elmenekült, a rendőrség eljárást indított a kézrekerítése érdekében. Ismét felmerül annak az igénye, hogy talán egy térfigyelő kamera felszerelése segítené a biztonságot.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik