Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.08.21. 12:24

Krumplifesztivál Gávavencsellőn

<p>Gávavencsellő - A fesztivál díszvendége Varga Zoltán egykori válogatott labdarúgó, aki dedikálja is a Valahogy mindig félúton című könyvét is.</p>

Az idén augusztus 23-án rendezik meg Gávavencsellőn a kruplifesztivált a Rakovszki Sámuel Általános Iskola területén. (Egy nappal korábban, augusztus 22-én 18 órától szakmai nap keretében dr. Kruppa József DE ATC tudományos főmunkatársa tart előadást a növénynemesítésről.)

Szombaton Kazsu Ferencné festőművész kiállítását 10 órakor nyitják meg, majd 11 órakor megkezdődik a főzőverseny. Óvodások, iskolások, nyugdíjasok adnak műsort, s fellép az East Side Enemy break tánccsoport is. A fesztivál díszvendége Varga Zoltán egykori válogatott labdarúgó, aki dedikálja is a Valahogy mindig félúton című könyvét is. Délután fellép a Bodrog Néptáncegyüttes, muzsikálnak a helyi cigányzenészek, 15 órakor pedig műsort ad a Kolompos együttes.

A főzőverseny eredményét 16 órakor hirdetik ki, amelyet karaoke verseny követ. Dion Mariann előadóművész 17.30 órakor lép fel, utána a Nelson együttes szerepel majd Aradszky László énekel. Utcabál is lesz 20 órától. MInden porgram ingyen tekinthető meg.

 

- M. Magyar László -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!