Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.17. 16:22

Tiszai projektzáró Tiszabecsen

<p>Tiszabecs - Konferenciát tartottak a tiszabecsi művelődési házban a Tiszáról kedden. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/tiszai-projektzaro-becsen/cn/szon-news-km_01-20080617-040415"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

A folyó magyar–ukrán határszakaszának környezeti hatástanulmányáról és folyógazdálkodási tanulmánytervéről szervezett projekt zárásaként rendezték meg az összejövetelt.

Nyitányként Molnár Gábor, a FETIKÖVIZIG szakaszmérnök helyettese mutatta be a programot. Habarics Béla, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságának tájegységvezetője a Tiszabecs–Tiszakóród közötti folyószakasz védett természetei értékeiről festett színes képet. Marjai Miklós, a Bio-Szil Kht. ügyvezető igazgatója a szatmári folyók vízitúrázási lehetőségeit taglalta. Végezetül Dányádi Andrea, a Szatmári Konzervgyár marketingigazgatója a határmenti pályázati esélyekről tartott szerteágazó előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!