Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.06. 10:33

Fórumunkból: Mi lesz veled, Érkert? Visszatérnek az utcalányok?

<p>Nyíregyháza - Heves vita zajlik tavaly óta fórum-oldalunkon látogatóink között a nyíregyházi Érkert-ről (a vasútállomás és környéke): főleg az utcalányokról folyik a beszélgetés...&#160;</p>

Bjoe ezzel indította el a beszélgetést - még 2007-ben:

Mi lesz veled Érkert?

Aki sűrűn jár erre annak már nem feltűnő, de azért tehetnénk ellene! Hogy mi az? A sok prosti! Az Arany János és a Szarvas utcában, ill. a körút vége és az Almatároló előtti részen lassan már 10 méterenként állnak. Az illetékeseknek nem feltünő ez? Tudtommal nincs ide kijelülve türelmi zóna!


2007 óta sokat változott a környék: a fórumhozzászólások 2008-ban már kezdenek elkopni, összesen három bejegyzés született idén:


noncsiboszi így írt:

Az biztos, hogy a Móricz iskolából mostanában nem lehet úgy hazamenni a gyerekkel a Debreceni út felé, hogy a főútra kanyarodáskor a kereszteződésben ne integetnének még nekem is a lányok. Ami azért délután fél öt-öt körül egy kicsit korainak tűnik. Ez igaz mindkét kihajtó útra ami az iskolából jövet a felüljáró előtt van a Debreceni úton.
Mondjuk reggelente jobb a helyzet, akkor csak az általuk otthagyott szemét árválkodik a sarkokon...

Pum_Pal írása:

Ma (08.01.16) délelőtt olyan 10 óra körül rabolták ki egy ismerősömet a vasútállomás parkolójában négyen. Elvették a telefonját és a pénzét. (És még kapott is egyet.)

Delila83 véleménye:

Ez a parkoló is kezd mostanában tele lenni érdekes alakokkal. Ráadásul kamera ide nincs is feltéve. Ha lehet nem parkolok ott, mivel féltem a családot, a kocsimat és az ukránt sem beszélem.....
Néha egyszer-egyszer nem ártana egy kis igazoltatás féle. Csak úgy a rend kedvéért.

taralajos májusi bejegyzése

Újra jönnek az új lányok elfoglalni a területeket. Ma este 7 körül (meg napsütesben) a Debreceni úton a felüljáró előtti utolsó kereszteződesbe, az egyik presszónal levő lehajtót teljes terjedelmében elfoglalta egy rettenetesen ronda, bundafejű prosti, akinek inkabb az általanos iskolapadban lenne a helye, mint egy utcasarkon. Ha igy folytatjak a betelepülest, (alighanem érzik, hogy csökken a szorítás) 1 hónapon belül visszatérünk a tavalyi állapotokhoz....


 Mi most a helyzet? Mondja el Ön is: beszéljék meg fórum-oldalunkokon!

 Kapcsolódó cikkek:

  • Utcalányok a 4-es mentén

    Ön számolta már, hogy Nyíregyházáról a 4-es mentén Újfehértó felé közlekedve (vagy éppen fordítva) hány utcalány árulja bájait az út szélén? Mi igen! 

  • Órák helyett pásztorórák?
    Elterjedt a hír, miszerint a legóvatosabb becslések szerint is 200 egyetemista vagy főiskolás lány prostitúcióból fizeti tandíját. A Nyíregyházi Főiskola hallgatóit kérdeztük a témától:  

  •  Prostituáltakból szexmunkásokat képeznek
    A hajdú-bihari örömlányoknak egyelőre marad a Nagyerdő környéke és a 4-es főút széle. Az uniós programból 15 millió forintot nyertek el erre a célra.

  • 10 millió forint kártérítést követel egy győri prostituált
    Hiába próbál legálisan dolgozni egy győri prostituált. A 39 éves utcalány kiváltotta a vállalkozói igazolványt és könyvelőjével is megbeszélte, hogyan fog adózni. Mégis hetente büntetik meg a rendőrök, a városban ugyanis nincs kijelölt türelmi zóna.

  •  


     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!