Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 18:32

A nap előfizetője: Jámbor István

<p>Nyíregyháza – Jámbor István és családja hosszú évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét Kelet-Magyarország Receptkönyvvel köszönte meg szerkesztőségünk.</p>

– Nagyon örülök a receptgyűjteménynek, amivel megköszönte a szerkesztőség a több mint negyven éve tartó olvasói ragaszkodásomat. Fiatal korom óta ismerem a napilapot, szinte családtaggá vált az idők során. Én és a feleségem is innen tájékozódunk a megyei és országos hírekről, eseményekről, nem beszélve a szórakoztató, bulváros, érdekes írásokról a hátsó oldalon.

Szinte minden cikket elolvasok, megnézem az olvasói leveleket, sms-eket, a várható időjárást. Érdekelnek a város kulturális eseményeit beharangozó és bemutató cikkek. Hazánk, megyénk, országunk és külföld szépségeinek megismerésében nagyszerű támaszt nyújt az Utazás oldal, ugyanakkor úgy vélem, néha teljes oldalt kellene szentelni egy-egy kistelepülés, térség bemutatására! – mondta hűséges előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!