Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.10. 16:04

A Fotel után jöttek a padok?

<p>Nyíregyháza - Mint ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, a Móricz Zsigmond színházat is meghívták a Pécsi Országos Színházi Találkozóra (POSZT), a társulat Bodó Viktor Fotel című darabját mutatta be.</p>

A közönség és a szakma körében is óriási sikert aratott az előadás, ám félő, hogy a vasárnap este nem emiatt marad emlékezetes. Több bulvárlap ugyanis arról számolt be, hogy a darab rendezője, Bodó Viktor az előadás után iszogatott, majd rohamot kapott: összetört két padot és egy asztalt, a jelenlévők pedig mentőt hívtak hozzá.

A bulvárlapok szerint a művészt az ügyeletes Baranya Megyei Kórházba vitték, s egy éjszakára bent is tartották, ám a kórház lapunknak nyilatkozó ügyeletese azt mondta, vasárnap este nem szállítottak hozzájuk ilyen nevű beteget. Úgy tudjuk, nem ez volt az első alkalom, hogy a színész-rendező kiborult, a hírek szerint korábban is előfordult, hogy magából kikelve tört-zúzott.

Kapcsolódó cikkek:

Megkérdőjelezhetetlen sikerek a Móricz Zsigmond Színházban
Tarthatnék nagyon rövid évadzáró társulati ülést, és mondhatnám azt, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, s a közönség mindennel meg van elégedve, de nem teszem – Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond színház igazgatója e szavakkal köszöntötte a társulat tagjait, a megyei önkormányzat és a megyeszékhely közgyűlésének képviselőit, a színház támogatóit a pénteki ünnepi ülésen.

Górcső alatt a színházi törvény
Nyíregyházán találkoztak a színházak gazdasági igazgatói, hogy aktuális kérdésekről tanácskozzanak.A tervezet ősszel kerül az országgyűlés elé, Kirják Róbert szerint van esély arra, hogy el is fogadják azt.

Színházi tapsrend Nyíregyházán
A színlapon a két főszereplő többnyire csak a negyedik-ötödik helyen szerepelt a felsorolásban. Miközben a nézők többsége külön kiemelte Kuthy Patriciánál a (nyelvi)játék mellett a szép énekhangot is - írta Lányi Botond.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!