Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.29. 19:45

Tűz rombolt le egy melléképületet Nyíregyháza határában

<p>Nyíregyháza - Csütörtök este kétségbe esve hívták a nyíregyházi tűzoltókat a Tó utcára, ahol tisztázatlan okból egy melléképület tetőzete lángolt. <dia width="900" height="700" alt="Tűz rombolt le egy melléképületet Nyíregyháza határában 2008.05.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T__369_z_rombolt_le_egy_mell_k_p_letet_Ny_r/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tűz rombolt le egy melléképületet Nyíregyháza határában 2008.05.29." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-tuz-tuzolto-mellekepulet-tuz-to-utca-nyiregyhaza-tuzoltok_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Három járművel indultak a jelzett helyre, mert a melléképület mögött húzódó kerítés túlsó oldalán egy garázs volt, és tartani lehetett tőle, hogy a tűz átterjed rá.

Ezt sikerült is megakadályozni, így csak a melléképület vált a lángok nyomán hamuvá. A porta kapuja be volt zárva, így azt, hogy esetleg hajléktalanok okozták ki lehet zárni.

Kapcsolódó cikkek:

  • Tűz egy belvárosi étteremben
    Egy belvárosi étteremhez igyekeztek Nyíregyházán a tűzoltók. A közelben lakók és a biztonsági szolgálat jelzése alapján nagy terjedelmű tűz égett odabent.  
  • Melléképület tűz Vasmegyeren
    Tisztázatlan okból csaptak fel a lángok egy vasmegyeri porta melléképületén Vasmegyeren.  
  • Tűz a sarki házban Nyíregyházán
    Szivárgó füstöt észleltek a Bethlen Gábor utca egyik házából, a tűzoltók több járművel indultak a bejelentés helyére. 
  • Tűz Demecserben
    Demecserben az Esze Tamás utcában gyulladt ki egy üres fából készült melléképület.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!