Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.26. 11:05

Súlyos gyerekbalesetek Ibrányban és Hodászon

<p>Ibrány, Hodász - A rendőrséget szombaton értesítették a nyíregyházi kórházból, hogy két nappal korábban súlyos égési sérülésekkel szállítottak be Ibrányból egy egyéves kisfiút.</p>

A jelenlegi adatok szerint a kisgyerek 25 éves édesanyjával volt otthon, aki vacsorát készített. A kicsi odatotyogott a tűzhelyhez, és egy lábasból magára borította a forró olajat. A gyerek az egyik kezén és fején forrázta le magát, sérülései nem életveszélyesek. Az Ibrányi Rendőrőrs kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával indított eljárást egy 34 éves hodászi lakos ellen. A férfi szombaton házának udvarára állt be mezőgazdasági vontatóval, de a gépet nem állította le. Ötéves kisfiára rászólt ugyan, hogy ne piszkálja a munkagépet, de utána nem figyelt rá. A gyerek a járó generátorhoz nyúlt, és az ékszíj olyan súlyosan roncsolta mutatóujjának első percét, hogy amputálni kellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!