Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.06. 06:15

Olvasónk írja: Tanács pénzért

<p>Megnőtt az egészségügyi termékeket kínáló cégek száma. Bemutatók, kiállítások segítenek az eligazodásba. Olvasónk egy ilyen bemutatóra kapott invitálást.</p>

Nagyon megörültem, amikor egy egészségtájékoztató és termékbemutatóra szóló plakáton meghívást olvastam. Az örömöm hamar lelohadt, amikor tovább olvasva közlik, hogy a belépődíj 1000 Ft (750 Ft elővételben).

Tisztelt szervező uram, meg kívánom jegyezni, hogy pl. dr. Béres József úr életében évente több alkalommal is tartott egészségügyi tájékoztatást itt, a mi kis városunkban belépődíj nélkül. A belépődíjas termék bemutatót ön kívánja először meghonosítani.

Félek, hogy ezen tevékenysége nem fogja termékei népszerűsítését elősegíteni. E szerint várható, hogy a TV reklámok nézéséért is külön fognak belépődíjat szedni? Véleményem szerint, ez rendkívül etikátlan tett, és szívből remélem, hogy nem fog meghonosodni.

Kapcsolódó cikkek:

  • Bemutató: lélektani hadviselés
  • Egy bemutató anatómiája
  • Ön mivel takaródzik?
  • Az átverés napja
  •  

    L. Zoltán okl. gépészmérnök

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!