Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.22. 10:26

Megyei közgyűlés: rendkívüli ülés Nyíregyházán

<p><P>Nyíregyháza - Elkezdődött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés rendkívüli ülése, a meghívó szerint öt napirendi pont kerül a testület elé. </P></p>

10:25: A következő napirend előterjesztés a Sóstó Hotel Kft. Előtársasági beszámolójának elfogadása – kérdések és vita nélkül fogadták el a képviselők.

A negyedik napirend a Halmozottan Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Kollégiumi-Szakiskolai programjához való csatlakozás megtárgyalása. A nyírbátori Bethlen középiskola csatlakozását a testület egyhangúlag elfogadta.

Ibrány önkormányzata részére a középiskola területéből 182 négyzetméternyi területet adott át térítésmentesen az önkormányzat – ezzel a döntéssel a rendkívüliközgyűlés véget is ért.

10:20: A rendkívüli közgyűlés összehívását olyan pályázatok megtárgyalása tette szükségessé, melyek beadási határideje a következő közgyűlésig lejárna. Az első napirend a megyei területrendezési terv elkészítéséhez kapcsolódó pályázat megerősítése. A fejlesztés megvalósításának szándékát, illetve a saját erő biztosítását erősítették meg a képviselők. A pályázathoz szükséges saját erő 4,36 millió forint, melyet az önkormányzat az idei költségvetés terhére biztosít. Az előterjesztés elfogadása egyben az önkormányzat idei költségvetésének módosítását is jelenti – a testület ezt a napirendet is elfogadta.

Kapcsolódó cikkek:

Rendkívüli közgyűlés Nyíregyházán

 Rendkívüli közgyűlést tart ma délelőtt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közgyűlése, a képviselők a tervek szerint három napirendről tárgyalnak.    

Ülésezett a megyei közgyűlés

Soron következő testületi ülését kezdte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat közgyűlése csütörtökön. dr. Karakó László:  dr. Kiss Gábor

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!