Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.20. 20:20

Megpördítette az autót a kisbusz Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy kisgyermeket vittek megfigyelés céljából kórházba kedden este Nyíregyházán, mert autójuk egy kisbusszal karambolozott egy csöndes városrészen. <dia width="900" height="700" alt="Megpördítette az autót a kisbusz Nyíregyházán 2008.05.20."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megp_rd_tette_az_aut_t_a_kisbusz_Ny_regyh_z/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megpördítette az autót a kisbusz Nyíregyházán 2008.05.20." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-karambol-baleset-kisbusz-megpordul-nyiregyhaza_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy VW típusú személygépkocsi tartott a Fecske utcán a belváros irányába. A gépkocsi a Gém utcai kereszteződésnél kihajtott a védett útra, ahol egy kisbusz tartott a Vasvári Pál utca felé.

A két jármű összeütközött, és a kisbusz úgy meglökte az autót, hogy az megpördült a tengelye körül. A gépkocsiban hátul utazó kisgyermeket vitték kórházba a mentők. A közelben lakók szerint nagy gond, hogy a védett úton járók igen gyorsan haladnak, ráadásul ebben a kereszteződésben az elsőbbségadás kötelező táblát részben, a védett utat teljes egészében takarja egy magas sövénysor. A körülmények tisztázására a rendőrség eljárást indított.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!