Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.06. 11:09

Félholtra verték Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Hétfőn eszméletlen állapotban szállítottak kórházba egy 22 éves nőt egy nyíregyházi lakásból, ahol más nem tartózkodott, amikor egy ismerőse rátalált.</p>

Az intenzív osztályon kezelt nő életveszélyes sérülései a jelenlegi adatok szerint bántalmazásból származnak. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

További rendőrségi hírek:

  • Önbíráskodás Demecserben
    A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi hétfőn megjelent testvére lakásában és egy korábbi tartozását követelte.
  • Elfogások Nyíregyházán
    A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei hétfőn este a hajléktalan szállón fogtak el egy bíróság által körözött 53 éves férfit.
  • Segítségnyújtás elmulasztása Nyíregyházán
    Május 5-én 16 óra 10 perckor a nyíregyházi Család utca és Belső körút kereszteződésében a kijelölt gyalogátkelő helyen kerékpáros ütött el egy 77 éves nénit.
  • Bukás a barabási határon
    Kötelező felelősségbiztosítás nélküli kisteherautóval próbált az országból kilépni egy férfi hétfőn a barabási határátkelőn. Ellenőrzésekor kiderült, hogy szabadságvesztés miatt körözik.
  • Határsértők Beregsurányban és Lónyán
    Május 5-én hajnalban a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a 41-es főúton igazoltattak két személyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!